Inici Old

Slide background

Tallers

A Flassaders tenim una àmplia programació de tallers a la teva disposició! Consulta la nostra oferta formativa aquí.

Reserva d’espais

Reserva els espais que vulguis per un preu econòmic! Pots consultar la nostra oferta aquí.

Temps x tu

Tenim un servei de Ludoteca de dilluns a divendres durant tot el dia. Duu els teus fills a jugar a Flassaders!

PROPERES TROBADES DEL CLUB DE LECTURA

Trobades quinzenals

DIJOUS 18 DE FEBRER A LES 17.30h

HORABAIXA POÈTIC
Cada assistent portarà un poema de lliure elecció.

DIJOUS 3 DE MARÇ A LES 17.30h

L’AMANT/EL AMANTE

Marguerite Duras

L’amant és una novel·la  autobiogràfica de Marguerite Dures, publicada el 1984. Tracta d’una adolescent d’origen francès que viu a Indoxina i la família està arruïnada. Ella es fa amant d’un xinès adinerat i manté una relació amb ell al llarg d’un any i mig.

TALLER PER A ASSOCIACIONS SENSE PRESÈNCIA A LES XARXES SOCIALS

L’activitat comença dia 8 i es desenvoluparà tots els dilluns de febrer al centre

Palma, 4 de febrer de 2016.- El Centre Flassaders ha programat durant el mes de febrer un taller adreçat a associacions que encara no tenen una presència activa a les xarxes socials. L’activitat començarà el 8 i es desenvoluparà durant tots els dilluns de febrer de les 18 a les 19.30 hores. En total, són sis hores. Està impartit per Sofía Villatoro, pedagoga, responsable del telecentre del Centre Flassaders. Es necessita inscripció prèvia que es pot fer de forma presencial a Flassaders o per telèfon al 971214027.

Encara que s’ha generalitzat l’accés a les TIC, hi continua havent una bretxa digital entre determinats col·lectius. Avui en dia estar present a les xarxes socials i fer ús dels recursos en línia és imprescindible per al propi funcionament de les entitats, per a la divulgació de les activitats i per a la comunicació amb i entre les persones que hi formen part.

A les sessions es treballaran els avantatges i aspectes positius de les diferents xarxes (Facebook, Twitter..), com donar-se d’alta i fer-ne un bon ús, la privacitat, la seguretat…. Un dels objectius del taller és que s’ajusti a les necessitats i al perfil de les entitats i dels seus públics.

PROPERA TROBADA DEL CLUB DE LECTURA

EL GATOPARDO

AUTOR: G. TOMASI DE LAMPEDUSA

El gatopardo narra les vivències de Don Fabrizio Corbera, Príncep de Salina, i la seva família, entre 1860 i 1910, a Sicília (Palerm i Palma di Montechiaro). El títol es refereix al lleopard jaspiat o serval (en italià, Gattopardo) que apareix en l’escut d’armes de la família Salina.

DIJOUS 4 DE FEBRER A LES 17.30h