QUÈ EL TEU CRIT ES VEGI!: produeix la teva pròpia pancarta.

Repensant i creant noves consignes, emblemes i símbols que ens representin per a la marxa del 8M.

Es tracta d’un taller teòric-pràctic on les persones participants realitzaran, de forma personal i/o col·lectiva, un exercici creatiu d’intervenció discursiva a través de la producció de la seva pròpia pancarta o cartell per a la manifestació del 8M.  Es treballarà, tant en la (re)apropiació de lemes ja existents, com en el desenvolupament de noves formes de protesta a partir de discursos o debats feministes que sorgeixin en el propi taller.

El taller té com a objectiu principal donar una resposta creativa i personal a la situació actual, alhora que s’incentiva una pràctica reflexiva que assumeixi com a repte actuar i pensar l’experiència pròpia en relació a la complexitat d’un col·lectiu.

Primera part _teòric: A través de la visualització d’imatges i reflexionant entorn d’alguns debats actuals i històrics del feminisme, tractarem d’identificar les lluites comunes, però també visibilitzar les diferències que existeixen en el complex col·lectiu feminista.

Segona part_ pràctic: A través de la producció de la nostra pròpia pancarta tractarem de construir micronarratives de resistències, posant en valor la vivència personal de cada assistent.

Tallerista: Franco Moragues Amengual , graduació en Belles Arts. Especialista en Direcció d’art , Teoria crítica de la cultura, Producció i estètica crítica, Gènere i Ciutadania.

  • Dimecres 6 de Març de 18,30 a 20,30h
  • Activitat gratuïta.

Inscripció prèvia: 971214027