Ludoteca

A la ludoteca trobareu: un racó per a les manualitats, un racó per a la lectura i per a contar històries, un racó de joc simbòlic per a construir imaginaris i identitats, tot tipus de jocs i juguetes per a passar una estona ben entretinguda … I també una senalla per a l’intercanvi, on podeu deixar-hi aquelles juguetes que ja no emprau  i agafar-ne d’altres que us agradin.

Els jocs no són únicament entreteniment sinó també instruments educatius. Així, la ludoteca de Flassaders ha realitzat una selecció de jocs i materials didàctics orientada a la promoció dels valors de la coeducació.

Temps X Tu

Què és TempsXtu?

TempsXtu és un servei per a la conciliació de la vida personal i familiar de les famílies amb infants de 3 a 9 anys. Ofereix a pares, mares, avis… la possibilitat de disposar d’un temps propi, que a la vegada és un temps de joc per als seus fills, filles, nets…

Així, mentre els adults realitzen qualsevol activitat de la vida quotidiana, fan petites compres, duen a terme gestions personals, van al metge o practiquen esport… els infants poden jugar i desenvolupar la seva creativitat!

Horari d’obertura

De dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h.

Dissabtes matí de 10 a 13.30 h. Juliol i primera quinzena de setembre el servei romandrà tancat.

Tancat el mes d’agost

Com accedir-hi

Per a accedir per primera vegada al servei cal emplenar i signar el full d’inscripció.  A més, s’ha de facilitar una fotografia de carnet i una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant. Aquest formulari i la documentació s’ha de fer arribar al Centre Flassaders.

Encara que és preferible fer una reserva prèvia per a una millor gestió i planificació del temps personal, es pot usar immediatament el servei si hi ha places vacants.

Per a reservar plaça només cal facilitar les dades de l’infant. Es pot fer personalment a la recepció del Centre, per telèfon (971 214 027) o correu electrònic (flassadersadmin@palma.es). El Centre confirmarà la reserva.

Cada vegada que es fa ús del servei s’ha d’abonar una quota de 2 € per dia. Aquesta quota té la consideració de tarifa familiar. S’ha de pagar en metàl·lic a la recepció del Centre Flassaders.

 Què més cal saber?

No es permet una estada dels infants al servei de més de 2 dies a la setmana.

Per a ampliar la informació consultau els criteris d’ús.

 

Espai de joc

Què és l’ Espai de joc en família?

Un espai per al joc i la trobada dels infants de 0 a 6 anys i també dels pares i mares.

A la ludoteca trobareu una selecció de jocs i joguines per a infants de diferents edats. I per als  més petits: apilables, encaixos, jos de formes i colors,  arrossegalls…

Horari d’obertura

De dilluns a divendres de 9 a 15:30 h.

Com accedir-hi

Els infants han d’estar acompanyats de manera permanent per una persona adulta, que se’n faci responsable en tot moment

La primera vegada que s’accedeix al servei s’ha d’emplenar un Formulari d’inscripció. En posteriors ocasions només cal comunicar al personal de recepció l’ús de la ludoteca a efectes estadístics

No cal reserva prèvia.

 

Què més cal saber?

Si la ludoteca està tancada s’ha de demanar la clau a la recepció del Centre Flassaders.

Els cotxets de nadons així com tricicles d’infants, patinets… s’han de deixar als espais habilitats.

El personal del Centre Flassaders facilitarà dispositius de seguretat per al cotxets.

En cas necessari disposeu d’un escalfa biberons i potitos a la recepció del Centre (demaneu informació).

Per motius d’higiene no es permesa la ingesta de menjar a la ludoteca ni deixar els bolquers a les papereres: el Centre Flassaders disposa d’espais per a poder berenar i dipòsits per a bolquers al  bany de la planta baixa.

També podeu consultar els drets i deures de l’Espai de Joc en Família.

Racó d’alletament

Què és el Racó d’alletament?

És un racó lluminós i agradable per a poder alletar els nadons còmodament.

 

Horari d’obertura

El racó d’alletament es pot utilitzar durant l’horari d’obertura del Centre Flassaders, de dilluns a divendres de 9 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h.

 

Què més cal saber?

Si la ludoteca està tancada s’ha de demanar la clau a la recepció del Centre Flassaders.

Hi trobareu un escalfador de biberons i també un canviador de bolquers.

Els cotxets de nadons així com tricicles d’infants, patinets… s’han de deixar als espais habilitats.

El personal del Centre Flassaders facilitarà dispositius de seguretat per al cotxets.

Per motius d’higiene no és permesa la ingesta de menjar a la ludoteca ni deixar els bolquers a les papereres: el Centre Flassaders disposa d’espais per a poder berenar i dipòsits per a bolquers al  bany de la planta baixa.