Apps per a l’organització de la llar

Per a moltes persones resulta molest i pesat realitzar les tasques de la llar, però no sempre pel fet d’haver de fer-les, sinó per la falta d’organització a l’agenda diària.

Avui dia, amb les noves tecnologies comptem amb diverses aplicacions que ens ajuden a planificar, distribuir i recordar les tasques de la llar per a mantenir-la neta i ordenada. Són aplicacions que permeten portar el control de què s’ha de fer, qui i quan ho ha de fer. A continuació en presentem algunes:

Big Oven

Big Oven és una app per organitzar receptes, dirigida a persones que els agrada menjar de manera saludable. Permet fer una llista amb les teves receptes preferides, perquè sigui fàcil trobar-les cada vegada que les vulguis preparar.

Out of milk

És una eina per crear llistes de la compra, té l’opció de compartir amb les persones que habiten la mateixa casa i a més, crea un pressupost dels productes a comprar. Disposa d’una interfície senzilla per facilitar la navegació i permet tenir diverses llistes, anomenar-les o ordenar-les.

Microsoft ToDo

És una de les millors alternatives per organitzar-se. To-Do és bastant senzilla: s’afegeixen ítems, pots programar un recordatori i el tens immediatament al menú del teu ordinador o del smartphone, ja que les tasques es sincronitzen a tots els teus dispositius. Una de les coses a destacar és la secció de “El meu dia”, pensada per ser emplenada abans de posar-se a treballar amb el que vols completar en aquest dia. Una aplicació bàsica que compleix amb la productivitat quotidiana.

Ourhome

OurHome està pensada per organitzar les tasques de casa i fer que el seu compliment sigui més senzill. Es poden llistar les tasques per fer i assignar a la persona que les ha de realitzar. També es marquen els dies que es realitzen per veure el progrés de cadascuna d’elles. És molt útil per a aquelles persones que tinguin infants, per iniciar la seva participació a les tasques domèstiques.

Dommuss

És una eina Apps per a la comunicació i organització en família que disposa de diversos mòduls: calendari familiar, llista de la compra, menú setmanal, tasques, notes… Totes les persones poden editar continguts. És una funció molt útil per afegir productes a la llista de la compra quan s’acaba alguna cosa, per exemple. D’aquesta manera la persona que s’encarrega de fer la compra es troba al dia del que es necessita a casa.

FamilyWall

És una app similar a una xarxa social, en la qual els membres de la família poden compartir esdeveniments, tasques i imatges en un mur. També es poden enviar missatges privats, calendari d’esdeveniments i agenda de contactes. Disposa de versió gratuïta i d’un pla premium amb funcions extra. Els infants també poden utilitzar-la i crear els seus comptes sense necessitat de número de telèfon o adreça de correu electrònic.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí