Què és Notion i com s’utilitza

Notion és una eina clau per a l’organització en pràcticament qualsevol àmbit. Cerques una app de tasques, un panell similar a Trello, un bloc de notes o un calendari? Notion pot fer-ho tot. No obstant això, al principi pot ser difícil d’entendre per a les persones que acaben de començar a treballar amb ella.

Notion permet crear notes i documents, wikis, gestionar projectes i tasques i, en realitat, fer gairebé qualsevol cosa. L’aplicació funciona en línia o sense connexió, així que es pot utilitzar de manera local i sincronitzar tota la feina quan el dispositiu tingui connexió WiFi.

Una de les funcions més interessants és la sincronització. Es pot accedir a Notion des de qualsevol navegador, mitjançant el seu web, però també des de les apps per a Windows i Mac i des de dispositius mòbils.

Tot el contingut que es realitza en Notion, es pot mantenir a la app o exportar en diferents formats. Un text, per exemple, es podria exportar com a PDF o HTML.

La millor funcionalitat són les plantilles. Per treballar en Notion es pot fer de dues maneres: des de zero o utilitzant la gran quantitat de plantilles que hi ha disponibles. Notion les divideix en categories com disseny, educació, màrqueting, personal i moltes més. Si cerques alguna cosa per organitzar la teva vida, és més que probable que Notion tingui una plantilla o opció que et permeti fer-ho.

Al centre Flassaders tenim preparat un taller en el qual aprofundirem sobre aquesta eina tant útil i podrem experimentar a més de crear les nostres pròpies plantilles. No ho deixis passar!

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí