NETEJA LES FOTOS DEL MÒBIL AMB GOOGLE FOTOS

L’emmagatzematge de fotos, vídeos o altres arxius pot ser un problema per a moltes persones. L’espai dels dispositius no és il·limitat i resulta vital tenir còpies de seguretat per a evitar desastres en els quals es perdin documents o fotos importants.

Aplicacions com Google Files ofereixen eines per a mantenir net el mòbil, al mateix temps que els arxius que es volen conservar es guarden en el núvol. L’aplicació estrena ara un sistema d’emmagatzematge intel·ligent per a eliminar els arxius del telèfon que ja estan en el núvol.

No obstant això, el que sembla ser una eina útil per a alliberar espai, pot ser perillós si no es tenen en compte els riscos de tenir només una còpia d’allò que es vol conservar.

La majoria de fabricants de telèfons ofereixen la seva pròpia aplicació, però les persones usuàries poden triar la creada per Google si els resulta més còmoda i només l’hauran de descarregar de la tenda d’aplicacions. El gegant d’internet ofereix un bon nombre de funcions automatitzades per a ajudar a les persones a organitzar els seus arxius i fotos. A elles se suma aquest nou sistema intel·ligent.

Activant-ho en els ajustos de l’aplicació, la persona propietària del mòbil li dóna permís a Google per a eliminar del seu telèfon tots aquells arxius fotogràfics que ja hagin estat pujats a Google Fotos en el núvol i que portin més de 60 dies en el dispositiu.

Les fotografies que compleixin amb aquest requisit seran eliminades del telèfon sense que la persona s’assabenti. Si més tard vol localitzar alguna d’aquestes fotos, pot acudir a l’aplicació Google Fotos i veure-les allà.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí