EXTENSIONS DE GOOGLE CHROME

A l’hora d’utilitzar Google Chrome cal tenir molt en compte totes les possibilitats que ofereix. La manera més fàcil i còmoda d’aprofitar al màxim el seu potencial és amb les extensions. Si no coneixes el que són, de manera resumida podem dir que són una espècie d’aplicacions que s’instal·len en el navegador.

A continuació en teniu algunes que poden ser d’utilitat.

Picture-in-Picture Extension

Fa alguns anys els de Google van ensenyar que es podien veure vídeos sobre qualsevol instància. Aquesta nova manera d’entendre els continguts es va dir imatge en imatge. Aquesta extensió el que fa és convertir qualsevol vídeo en un un imatge en imatge, així podràs veure YouTube mentre escrius en un document de text. Enllaç a l’extension.

Notion Web Clipper

Notion és una de les aplicacions més populars i, és que, compta amb un potencial enorme. Aquest potencial és tan gran que, de fet, l’extensió que forma part de l’aplicació. El que permet fer és crear una espècie de calaix on guardar qualsevol enllaç que trobem. Enllaç a l’extension.

Saveimage as Type

Moltes vegades en descarregar una imatge d’internet ens trobem que el format que té és completament diferent al que pensàvem. Aquesta extensió el que fa és permetre a l’usuari descarregar una imatge en el format que el vulgui, ja sigui JPG, PNG o WebP. Enllaç a l’extension.

LanguageTool

Si et dediques a escriure o passes temps redactant textos directament en pàgines web el més segur és que necessitis un corrector de text. Aquesta extensió fa justament això i permet que assegurar-te que tot el que has escrit està correcte. Enllaç a l’extension.

OneTab

OneTab és una aplicació per a convertir totes les pipelles que tinguis obertes en una llista. D’aquesta manera, pots reduir el consum de memòria RAM del teu navegador, i alhora mantenir organitzades totes les pipelles perquè no en perdis cap de vista. Enllaç a l’extensió.

Windows Defender

Windows DefenderBrowserProtection ofereix protecció contra llocs web maliciosos, contra el phishing, i evita la instal·lació de malware a través de pàgines web enganyoses o fraudulentes. Si fas clic en un enllaç que et porti a una pàgina maliciosa, l’extensió revisarà l’enllaç i el compararà amb la llista de pàgines perilloses que manté Microsoft en els seus servidors per a saber si ha d’avisar-te o bloquejar-la. Enllaç a l’extensió.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí