CAMPANYA RECOLLIDA MATERIAL ESCOLAR / OMPLIM LA MOTXILLA

Les diferents activitats tenen lloc en col·laboració amb diverses entitats ecosocials com a forma de visibilització mutua i enxarxament. Flassaders funciona com a aglutinador social i receptor de materials, reservant també diversos espais per a la sensibilització ciutadana.
Volem atendre les necessitats provocades per l’empobriment de les famílies, des d’una mirada responsable i col·lectiva. Totes i tots podem fer-nos càrrec de compartir el que no necessitem, per a que totes i tots puguin començar escola amb el material necessari. Si ens organitzem totes, podem transformar una mirada assistencialista en una mirada col·laborativa.

*Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de la campanya “Motxilles Solidàries” de Fundació Monti·sion Solidària i es fa en col·laboració amb Fundació Deixalles.

Del divendres 1 al divendres 8 de setembre, de dilluns a divendres de 10.00h a 20.00h, dissabte de 10.00h a 14.00h

Taller familiar Consum responsable i cicle de vida (per participar a aquest taller és necessària inscripció prèvia)
Famílies amb infants a partir de 6 anys
Divendres 8 de setembre, de 17.30h a 18.30h
Activitat on es facilita exemples pràctics sobre el consum responsable, establint una correlació entre l’entorn i els hàbits per reflexionar sobre la falta d’informació sobre els objectes que comprem, les necessitats versus els desitjos consumistes, i la relació del consum amb la petjada ecològica.

Activitat gratuïta


Data

01 - 08 set. 2023
Caducat!

Hora

Tota la setmana
10:00 - 20:00

Més informació

Inscriu-te

Etiquetes

Presencial

Organitzador

Servei de Dinamització del Centre Flassaders i Fundació Deixalles