Com passar fotos del mòbil a l’ordinador

Des de fa uns anys, els mòbils s’han convertit en una eina personal més, convertint-se en un dels elements fonamentals del nostre dia a dia. D’aquesta manera hem passat de revelar en paper i gravar els nostres vídeos i documents a tenir-los emmagatzemats al nostre telèfon mòbil.

No obstant, moltes vegades necessitem tenir els nostres documents a l’ordinador. Hi ha moltes maneres de realitzar el procés, mitjançant la targeta de memòria, sense fils o amb el propi cable de l’ordinador.

El mètode més conegut per realitzar aquest procés és el cable USB, que destaca per la seva senzillesa i rapidesa, ja que només consisteix en connectar els dispositius mitjançant el cable i copiar els arxius que volem transferir sense connexions a Internet.

A continuació us deixem les instruccions de com passar fotos del mòbil a l’ordinador:

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí