Passes per importar els xats de Whatsapp a Telegram

Les aplicacions de missatgeria instantània, són un recurs molt emprat en el dia a dia de la societat actual per les seves múltiples avantatges i, tal i com passa amb altres aplicacions, n’existeixen diverses opcions, entre elles, Telegram.

Si s’ha decidit canviar d’aplicació de missatgeria i començar a emprar Telegram, aquesta, permet importat els xats de les converses d’altres aplicacions, com per exemple WhatsApp.

És important aclarir, que si es vol exportar més d’una conversa, s’haurà de fer d’una en una i és recomanable tenir l’aplicació de Whatsapp actualitzada a la darrera versió.

A continuació, s’expliquen les passes a seguir per fer-ho:

  • La primera passa és obrir Whatsapp i anar a la conversa que es vol exportar. Segons si s’utilitza IOS o ANDROID, seguirem les següents passes:
    – IOS: entrar a la informació del contacte o del grup i seleccionar “exportar xat”.
    – ANDROID: polsar en els 3 punts situats a la part superior dreta i seleccionar “més” i “exportar xat”.
  • Si la conversa conté arxius multimèdia (imatges o vídeos), es demanarà si es volen incloure; una vegada escollida l’opció desitjada apareixerà el menú amb les opcions per “compartir”. Aleshores, s’ha de seleccionar Telegram.
  • La següent passa és decidir el nou xat en el qual es vol exportar la conversa. És important que el contacte de dita conversa ja disposi de Telegram, perquè, tot i que es pot escollir qualsevol contacte, per respecte i compliment de les lleis de privacitat, sols és adequat escollir a la mateixa persona del xat original.
  • Una vegada fet, tots els missatges es marcaran com a importats, i a l’altre persona li arribarà el següent missatge: “x missatges han estat importats”.

A continuació es poden veure, a títol d’exemple, les passes per cada tipus de dispositiu.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí