Eines en línia per optimitzar i convertir arxius

Optimitzar arxius és molt important ja que, per una banda, s’aconsegueix alliberar espai al disc dur dels dispositius i per tant un millor rendiment. D’altra banda, es poden evitar problemes a l’hora d’enviar els documents per correu o l’hora de pujar-los a les xarxes socials.

Les següents eines, són completament gratuïtes i fàcils d’utilitzar. En general, la compressió pot ser molt relativa i moltes vegades la qualitat del resultat final pot variar en funció de la qualitat original del document inicial.

I Love PDF

Comprimir un PDF amb aquesta eina és molt fàcil. Alhora, no només et permet comprimir la mida final de el document, sinó que amb uns quants clics, tenim diverses opcions per combinar, dividir, convertir, girar, desbloquejar i filtrar arxius PDF en línia.

Tiny JPG

Es tracta d’un dels millors recursos en línia, el qual permet comprimir fins a 20 imatges alhora d’una manera completament gratuïta. A més, si tens un compte a Dropbox, es pot guardar directament a la carpeta sense necessitat de descarregar-ho a l’ordinador.

Convert Image

A més de comprimir una imatge, aquesta plataforma possibilita modificar o exportar el format final d’una imatge o arxiu com: BMP, GIF, ICO, PDF, PNG, PSD i TIF.

Bitly

Algunes vegades necessitem comprimir un enllaç molt llarg perquè sigui més fàcil de compartir. Amb aquesta eina en línia, es poden comprimir aquells enllaços que ocupin més de la meitat d’un twit, per exemple i sobretot per donar una visió més atractiva i professional.

Online Convert

Amb aquesta eina, pots convertir i optimitzar arxius multimèdia, fins i tot crear carpetes per poder descarregar-les en zip. També permet convertir els arxius per pujar-los a les xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí