COM PUJAR FOTOS A INSTAGRAM DES D’UN PC AMB WINDOWS

Pujar fotos a Instagram des del nostre ordinador amb Windows 10 és una cosa que per a molta gent pot resultar molt còmode, però que no sempre ha estat una tasca fàcil, sobretot perquè aquesta funció estava oblidada per part de la pròpia xarxa social.

Evidentment fer-ho amb el mòbil és molt senzill, però si volíem posar una foto que estava guardada en l’ordinador, aquí la situació canviava i havíem d’utilitzar alternatives per a poder aconseguir-ho. Aquest problema ja s’ha solucionat.

Ara la manera més senzilla i fàcil de pujar fotos és utilitzar la pròpia web.

T’expliquem com:

  • Obrim Instagram en el nostre navegador (Chrome, Firefox, Microsoft Edge o Opera).
  • Una vegada dins del nostre compte, veurem com en les icones de la part superior dreta n’apareix un en forma d’un signe + dins d’un quadrat. És aquí, just on hem de prémer.
  • Ara podem arrossegar la foto o el vídeo fins a aquesta finestra que acaba de sortir o escollir ‘Seleccionar de la computadora’, cercar la instantània i carregar-la.
  • Seguidament veurem com ens permet retallar la imatge en format quadrat (1:1), vertical (4:5) o Horitzontal (16:9), a més de deixar-la com està en Original.
  • Després toca el torn al menú Editar, on podrem posar diferents filtres a les fotos, a més de modificar paràmetres com la lluentor, el contrast i la saturació entre altres.
  • La següent pantalla ja és la definitiva on podrem posar el peu de foto per a posteriorment prémer a Compartir i que es publiqui en el nostre mur d’Instagram.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí