EXTENSIONS DE MOZILLA FIREFOX

De la mateixa manera que hi ha extensions per a Chrome, també les trobem per a Firefox.

A continuació, en teniu algunes que us poden resultar interessants.

Copy PlainText

Segur que t’ha passat alguna vegada que vols copiar i aferrar un text d’una web però no vols que es copiï el format. Si estàs fent un treball, si estàs agafant text que vols citar més tard. En aferrar-ho en el teu processador de textos o qualsevol altre programa, manté el format. Pots canviar-lo però és molt més molest i aquesta extensió de Firefox té aquesta missió: còpia el text en el porta papers sempre amb text pla. Lleva el format abans que ho copiïs. Enllaç a l’extensió.

Search by Image

Una de les funcions més interessants que pots tenir sempre a mà és la de cercar per imatge. No necessitaràs haver d’obrir Google Imatges, sinó que podràs accedir a l’extensió, triar el cercador que vols entre alguns disponibles (Bing, Google, Baidu…) i triar la fotografia que vols cercar. És útil, ràpid i molt pràctic per al dia a dia si vols tenir alguna cosa sempre a mà. Enllaç per a l’extensió.

Tabby-Windows & Tab Manager

Tens sempre moltes pipelles obertes en el teu navegador? Aquesta utilitat Tabby-Windows & Tab Manager, és un afegit molt útil per a les persones més organitzades. El que fa és afegir una icona a la barra d’eines i oferir-nos una visió general de totes les pipelles que tenim. Des d’aquesta eina podem moure i manejar-les al nostre gust, obrint-les, tancant-les o fixant-les com considerem oportú i com resultin més útils. Enllaç a l’extensió.

Clippings

La funció d’aquesta eina per a Mozilla és tenir un add-on que guarda i administra algun text que usis amb freqüència per a utilitzar-lo i aferrar-lo automàticament en formularis de pàgines webs o correus electrònics. Si normalment utilitzes un conjunt de paraules per a alguna cosa, podràs tenir-ho sempre emmagatzemat per a copiar i aferrar. Sempre que necessitis aquests paràgrafs, Clippings els posa a la teva disposició per a auto completar. Enllaç a l’extensió.

Tile Tabs

Una eina per a crear i organitzar les pàgines amb les quals estàs treballant. Pots crear grups de pipelles per a treballar amb diverses webs de manera paral·lela i podràs anar creant una quadrícula en el teu navegador per a organitzar i redimensionar i col·locar al teu gust. Podràs treballar en multi pantalla en una sola finestra i és ideal si sols treballar amb multitasca. Un dels millors complements per a treballar. Enllaç a l’extensió.

Undo Close Tab

Segur que alguna vegada t’ha passat el tancar una pipella sense voler, i després haver mirar l’historial per a recuperar-la. La funció bàsica d’aquesta extensió és tornar a obrir la darrera pipella que has tancat, clicant en la seva icona. Enllaç a l’extensió.

Estigues al dia, inscriu-te al nostre butlletí