SEGUINT EL FIL: UN ITINERARI DIALOGAT PER EMBOLICAR-NOS ENTRE BARRIS

>>> Línia de Pensaments Crítics

Es tracta d’una ruta, on la conversa serà l’eina per teixir i comprendre les connexions entre la història recent, a peu de carrer, entre els barris de la Soledat i Canamunt. L’enxarxament social, les relacions noves i les desaparegudes, el treball feminitzat de la indústria tèxtil a Ciutat, el suport veïnal invisible i imprescindible… parlarem des de les històries viscudes, anònimes, que han donat vida als nostres carrers.
La proposta sorgeix de la recuperació de part de la feina desenvolupada anys enrere amb el projecte col·lectiu Seguint el fil, desenvolupat entre els barris de La Soledat i Canamunt. Na Tina Codina ens conduirà en aquest passeig físic i temporal, on veurem les marques de la pandèmia, la turistificació i l’accelerada transformació dels nostres barris.

Aquesta ruta es tracta d’una activitat deslocalitzada, que transitarà els barris de La Soledat, Nou Llevant, Molinar i Canamunt. S’iniciarà en un punt de trobada al carrer, que anunciarem a les persones participants un cop inscrites, i finalitzarà al Centre Flassaders com a part de la memòria industrial de Ciutat.

Dijous 23 de novembre, de 18.00 a 19.30h 

Activitat gratuïta

Data

23 nov. 2023
Caducat!

Hora

Dijous
18:00 - 19:30

Més informació

Inscriu-te

Etiquetes

Presencial
Categoria

Organitzador

Tina Codina